2012-08-14 15:09:21• hírek • Póti Orsolya

Versenyvizsga: lezajlott az első elosztási szakasz

A címzetes pedagógusi versenyvizsgára jelentkező szatmári pedagógusok 40 százaléka kapott átmenőjegyet az idei megmérettetésen. A jelentkezők elosztásának első szakaszára augusztus 13-án került sor.

Szatmár megyében a versenyvizsgán résztvevők közül 124-en kaptak 5-ös alatti osztályzatot, 190 jelentkező 5-ös és 6,99 közötti osztályzatot ért el, míg 244-én 7-es és 10-es közötti jegyeket kaptak. Idén a maximális 10-es osztályzatot csupán négyen érték el.

A Szatmár Megyei Tanfelügyelőség augusztus 13-án rendezte meg az elosztás első szakaszát a hetesnél jobb osztályzatot elért tanárok számára. A 244 jelentkezőből összesen 75-en foglaltak el címzetes tanári állást a 2012 március-augusztusi szesszióban.

Az elosztás második szakasza augusztus 16-án zajlik az 5-ös és 6,99 közötti eredményeket elért tanárok számára, ők helyettesítő tanári állásokra jelentkezhetnek. A második elosztási szakasz délelőtt 10 órától veszi kezdetét mind az  51 központban.

Mint megtudtuk, a legkeresettebbek az óvónői, tanítói állások, illetve a román, angol, testnevelői, matematika, történelem, földrajz, francia, vallás oktatói és biológia szakos tanári állások.

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: